Anem per feina, recursos gràfics on line

Posted on Updated on

recuros-grafics-online

Alguns dels recursos emprats quan necessitem; editar, retocar, capturar o emprar una imatge d’algunes de les moltes bases de dades gràfiques que podem trobar per Internet. Per exemple, Openclipart les imatges que aquí trobem les podem emprar sense problemes legals. Pixabay en aquest altre lloc web hem de llegir bé les condicions que ens imposen pel seu ús lliure en la imatge que hàgim triat. Freepik i aquest tindria els mateixos condicionats com l’anterior.photography-149174_640

Bancos de imágenes gratuitas

Per altra banda, tenim molts editors gràfics que podrem emprar segons les nostres necessitats i coneixements. Així com, el temps que haurem d’invertir en el cas que no tinguem una gran pràctica en aquests tipus de programari. Hi ha alguns que s’han d’instal·lar en l’ordinador i, depenent del sistema operatiu que tinguem, potser no el trobarem i per tant, no el podrem fer servir. Però, hi ha algunes aplicacions que no necessiten ser instal·lades en el nostre equip. Només necessitem un navegador. Aquestes s’anomenen ‘web apps’. Un clar exemple seria Pixlr de l’empresa Autodesk. Sí, la de l’Autocad. Aquí trobarem recursos per treballar de diferent manera; d’escriptori, online (web app) o amb el nostre dispositiu mòbil.

Captura de pantalla de 2016-02-08 22:40:00

Un important avantatge d’algunes de les wep apps que aquí trobem és que en poc temps i una mica de creativitat obtindrem un bon resultat. Si a més, tenim connectat una carpeta local amb el núvol (sigui Drive, Dropbox, etc.), llavors, la nostra feina quedarà guardada i la podrem recuperar des de qualsevol altre lloc i/o equip. A més, de compartir-la amb altres membres de l’equip de treball.

Captura de pantalla de 2016-02-08 22:41:46

I tu, quines eines gràfiques utilitzes per les teves publicacions?

Bona feina i fins aviat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s