RETRO de la reunió de l’equip

Posted on Updated on

hands-565602_640

A la reunió del dia dilluns dia 18 de gener de 2016 a sala 206 de l’edifici VX a Barcelona vàrem assistir La Maite, l’Eva, la Sílvia, l’Òscar i el Pere.

Vam fer un repàs de la feina fins ara del projecte, de les fites assolides en el primer esprint. Varem també fer un repàs dels nous objectius que tenim en el proper esprint, el segon. Aquest serà el divendres dia 5 de febrer de 2016.

Observem l’estructura de les llistes en un mateix tauler (Esprints BdT UPC).

Dels objectius que tenim previstos assolir mirarem de fer els més possibles, però millor fer pocs i bé.

Un dels acords és el de disposar d’un calendari per planificar-nos millor en el temps les fites. Veure en ell el que hem fet, el que fem i el que resta per fer. A més:

  1. fer reunions presencials de 1/2 hora cada setmana, començant la setmana vinent, dimarts,26 de febrer,  a les 13.30 hores.
  1. Terminar les tasques pendents, tipus Benchmark BdT universitaris.

Entre altres temes, es parla de fer un mailing amb l’enquesta (formulari) a les persones que han fet “Like”. Relacionat amb això també es concreta en fer una signatura de correu del compte nostre (bdtupc@gmail.com). He afegit comentari al Trello i la captura de pantalla de la signatura. Posteriorment, es comenta en donar-li visibilitat a aquesta comunicació massiva a través dels canals que tenim oberts al Blog i al Twitter.

Webcams-300px

Parlem de fer una reunió presencial el dimarts vinent dia 26 de gener entre les 13.00 i les 13.30 hores. El que tinguem tan poc temps per fer-la significa que haurem d’anar al gra i concretar les accions a realitzar evitant la dispersió. 

Mirem els recursos necessaris i els canals possibles. Quedem en fer servir Hangouts de Google. 

pill-cartoon_small

Sense més temes per ara acabem la reunió a les 11.30 hores i ens preparem per anar a la segona píndola que començava a les 12.00 hores amb el nostre facilitador l’Òscar com amfitrió del formador convidat Sylvain Loubradou. Una meravella, tal i com podeu observar al document que la Maite ha fet sobre la segona píndola “P2. Com ser un equip més eficient.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s